Thursday, March 8, 2007

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ

Μέρα της γυναίκας σήμερα ανακοινώνουν τα ραδιόφωνα, γράφουν οι εφημερίδες...

Λουλούδια προσφέρονται από κάποιες ευαίσθητες ψυχές σε συντρόφους, σε αδελφές, μητέρες, συναδέλφους και γενικά στις γυναίκες γύρω τους.

Πολλές γυναίκες ετοιμάζονται για νυκτερινές περιπέτειες... άλλες για ένα όμορφο τετ α τετ με τον εκλεκτό της καρδιάς τους.... οι υπόλοιπες όμως τι θα κάνουν απόψε;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι υπάρχει μια μερίδα γυναικών για τις οποίες αυτή η μέρα που έπρεπε να έχουν την τιμητική τους στην πραγματικότητα δεν υπάρχει; Απλά για αυτές είναι μια μέρα η ίδια σαν της άλλες χωρίς λουλούδια από κάποιον που τις νοιάζεται χωρίς εξόδους... ίδια ρουτίνα, ίδιες δουλειές και φυσικά ένα μεγάλο κενό στην ψυχούλα τους!

Αφιερώνω λοιπόν την σημερινή μέρα σε αυτές τις γυναίκες και θέλω να τους πω ότι η ζωή τους, η προσφορά τους και γενικά το ότι υπάρχουν είναι σημαντικό έστω και αν δεν πείραν σήμερα τα εύσημα απο κανένα. Κλείστε τα μάτια και σκεφτήτε κάτι όμορφο, κάτι που θα σας ηρεμίσει. Ονειρευτείτε αυτό που θα θέλατε να κάνετε και αύριο βάλτε στόχο να το πετύχετε. Επαναλάβετε πολλές φορές "είμαι σημαντική" "αξίζω κάτι καλύτερο" "μπορώ και θα το κάνω" και μη ξεχνάτε ποτέ ότι "the most effective way to do it, is to do it".